Digitalisering / BIM

Hvad er BIM?
BIM står for Bygnings Informations Modellering, der viser en model af hele bygningsværket digitalt. Man bruger BIM til at bygge en nøjagtig model digitalt, så man kan tegne og beregne bygningskonstruktionen i 3D. De informationer man får over bygningskonstruktionen / bygningsdelen (pris, materialetype- og mængde, tid og omkostninger), kan så bruges som vigtig information til bygherren og arbejdet kan så blive analyseret i bl.a. Revit. 

Hos Trio Arkitekter har vi implementeret BIM/ 3D teknologi i design - og projekteringsprocessen som en vigtig del af vores arbejdsmetode, hvilket muliggør et bedre flow og en bedre service til vores kunder. Vores arbejde i BIM er valideret gennem et samarbejde med Teknologisk Institut og NewBIM. Vi tilbyder bl.a. at 

  • modellering af eksisterende ejendomme, derved gives ejer/administrator en mulighed for at optimere en lang række daglige arbejdsopgaver.

  • modellering af et produkt, der giver producenten et BIM / objekt med mulighed for god markedsføring gennem implementering i rådgivernes modeller. 

  • modellering af et projekt - f.eks. i forbindelse med nybyggeri, som giver entreprenøren mulighed for at optimere sine arbejdsprocesser. 

  • udarbejdelse af energi - og lyssimuleringer, som giver bygherren et bedre overblik over, og indsigt i valg af de optimale løsninger.

Vi har vores partnervirksomhed, med en partnerandel på 75% af virksomheden, i Bolivia til at specialisere sig i at arbejde med 3D teknologi, Revit og BIM. Der er mange fordele ved brug af BIM og Revit til at udføre og automatisere daglige arbejdsopgaver i forbindelse med drift, renoverings-, udbuds- og tilbudsprocesser.

Se flere eksempler på vores arbejde i mapperne. 

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFO
Lad os tage et uforpligtende første møde om jeres projekt. Kontakt os direkte via vores kontaktformular og I hører fra os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Indlæser oplysninger ...