P R O D U C E N T E R

Implementering af digitale værktøjer, metodikken Building Information Modeling (BIM), samt kravkomplekset Det Digitale Byggeri betyder, at der er gode muligheder for at gøre dine produkter synlige og anvendelige for byggeriets rådgivende parter.
Hos Trio Arkitekter tilbyder vi, i et samarbejde med Teknologisk Institut og NewBIM, at formidle og digitalisere dine produkter, og dermed levere markedets mest avancerede og brugervenlige parametriske objekter til byggeriets rådgivere. Alle objekter formidles herefter gratis for byggeriets rådgivende parter på www.bimobjekter.dk.
3D/BIM objekter er andet og mere end 3D. Den nødvendige fleksibilitet, tilpasning og konfiguration er af essentiel betydning for skabe et dynamisk og anvendeligt grundlag for byggeriets værdikæder. Hos Trio arkitekter har vi derfor, i samarbejde med Teknologisk Institut og NewBIM, udviklet et dokumenteret modelleringskoncept, der betyder, at vi kan reducere datamængden i det enkelte objekt, og tilbyde den bedste kvalitet. Alle vores objekter er parametriske og modelleres direkte i licenseret version af Autodesk Revit uden import fra andre applikationer. Det vil sige, at de ikke blot indeholder simple geometriske data, men afspejler produktets fysiske egenskaber og udseende.
Alle vores objekter modelleres således i en dokumenteret og kvalitetssikret proces, der betyder, at vi er stand til at levere et ensartet produkt. Dette betyder samtidig, at vi er i stand til kontinuerligt at udvikle vores produkt og kompetencer. Ensartethed og kvalitet er et nøgleparameter.
Trio Arkitekter tilbyder i samarbejde med Teknologisk Institut og NewBIM at skabe jeres digitale visitkort til byggeriets værdikæde:
Modellering af Revit objekter
Strategiske muligheder på markedet
Direkte og målrettet kommunikation af dine produkter
State of the art løsning
Din investering er betalt efter enkelte designprojekter
Gratis formidling og upload på www.bimobjekter.dk og www.newbim.euTrio Arkitekter
Sankt Knuds Vej 36, st.
1903 Frederiksberg C
telefon 33 15 15 20
mail@trioarkitekter.dk
Nyheder
23.11.2018: FAST UNDERLAG
25.10.2018: GODT I GANG
21.09.2018: 40 NYE TAGBOLIGER
03.09.2018: BYENS NETVÆRK


 
Send link til en ven

Til (e-mail adresse) *

Flere adresser kan adskilles med komma eller semikolon - f.eks.: navn@firma1.dk, navn2@firma2.dk, navn3@firma3 etc

Fra (din e-mail adresse) *

Kort besked til modtager (valgfri)