Nyhedsbrev 31-05-2017

Dato: 31-05-2017

Kære Nyhedsbrevsmodtager

 

Nyhedsbrev fra Trio Arkitekter

 
 

Byfornyelse

Efter indsendelsen af den ”foreløbige ansøgning” vedr. anmodning af byfornyelsesmidler 1. februar 2017, har kommunen i april 2017 taget kontakt til udvalgte boligforeninger, med invitation til et dialogmøde. I invitationen skriver de bl.a.; ”Vi ser meget gerne at både bestyrelse og rådgivere deltager i mødet, så vi sammen opnår enighed om, hvordan I opnår det bedst mulige byfornyelsesprojekt”.
1. juli 2017 er ansøgningsfristen for indlevering af den ”kvalificerede ansøgning” til jeres byfornyelsesprojekt. Det er derfor nu ved at være sidste chance, hvis i ikke allerede har kontaktet en rådgiver og er kommet i gang med projektet.
Har i fundet en rådgiver til jeres byfornyelsesprojekt?
Hvis ikke, er i velkommen til at kontakte Trio Arkitekter.

 

BYG-ERFA (Blærer i malingen)

Når f.eks. døre og vinduer bliver vedligeholdt med maling, kan det ske, at der opstår blærer kort tid efter – til betydelig ærgrelse for både maler som kunde. Problemet kan skyldes mange ting, og er faktisk sjældent malerens skyld. Når problemet opstår, er det en god idé at få det ordnet med faglig rådgivning, så det/den forkerte ikke bliver beskyldt og samme problem ikke opstår igen.
Tag fat i os, hvis i har brug for et par erfarne hænder og professionel hjælp.

 

Fredede Bygninger

De seneste 5 år har Slots- og Kulturstyrelsen foretaget en systematisk og omfattende gennemgang af fredede bygninger i hele landet. Formålet med gennemgangene er at indsamle viden om de arkitektoniske og kulturhistoriske værdier, som har medført, at bygningerne i dag er fredede.
Beskrivelse af fredningsværdier
Fredningsgennemgangen er et samarbejde mellem Slots- og Kulturstyrelsen og Realdania i forbindelse med indsatsen ‘Bygningskultur 2015’. Efter fredningsgennemgangene modtager ejerne af de fredede bygninger et dokument, hvor bygningens fredningsværdier er beskrevet. Dette gøres med henblik på at skabe større forståelse omkring bygningens fredningsværdi.
Fremadrettet handlingsplan
Hvis du ejer en fredet bygning, så vil du modtage/har du modtaget et brev fra Slots- og Kulturstyrelsen, hvor de tilbyder at finansiere en fremadrettet handlingsplan, der har til formål at holde bygningens fredningsværdier intakte.
Hos Trio Arkitekter har vi gode erfaringer med byggeteknisk rådgivning af fredede bygninger, og vi har allerede modtaget en del henvendelser om rådgivning ifm. disse handlingsplaner. Står du også og mangler en rådgiver? Så hjælper vi meget gerne.

 

Solinvesteringer

Selvom regeringen sidste år skrottede den såkaldte 60/40-ordning, og dermed gjorde det sværere at være solcelleinvestor i Danmark, så er det stadig en interessent investering at gøre sig. Bl.a. fordi at solcellerne er blevet væsentligt mere effektive og nye solcelleanlæg producerer strøm i alle døgnets lyse timer, og ikke kun, når solen skinner. Derudover er prisen også faldet markant, og det er med til fortsat at gøre solceller en attraktiv investering.

 


Kontakt os gerne, hvis du har kommentarer til nyhedsbrevet.

Mange hilsener
Ole Brockdorff, Kasper Haslebo og resten Trio Arkiteker
www.trioarkitekter.dk

 


« Tilbage til oversigt

Trio Arkitekter
Sankt Knuds Vej 36, st.
1903 Frederiksberg C
telefon 33 15 15 20
mail@trioarkitekter.dk
Nyheder
21.09.2018: 40 NYE TAGBOLIGER
03.09.2018: BYENS NETVÆRK
13.06.2017: OPGAVE NR. 75 I 2017
06.06.2017: SEMINAR PÅ HOLBERGGÅRD


 
Send link til en ven

Til (e-mail adresse) *

Flere adresser kan adskilles med komma eller semikolon - f.eks.: navn@firma1.dk, navn2@firma2.dk, navn3@firma3 etc

Fra (din e-mail adresse) *

Kort besked til modtager (valgfri)